Brugge in Coronatijden

Wij vermoedden dat er weinig toeristen zouden zijn en daardoor de stad meer ‘zichtbaar’. Dit vooral op zondagochtend.

Ik heb de route gelopen die ik als kind op zondag liep naar de gidsen, mijn ouders hadden mij, wijselijk, lid gemaakt van een Franstalige groep, les Lutins, zodat ik spelenderwijs Frans zou leren…

Enkele impressies:

Brugge in Coronatijden

Zelfs de leuningen zijn mooi!

3 gedachten over “Brugge in Coronatijden

 1. Lieve Els,

  Prachtig maar tegelijk saai saai. Zoals mijn oude burgemeester Annie Brouwer zei: mensen maken de stad! En zo is het. Met deze mens gaat het in zijn stadje overigens goed. net een nieuwe burgemeester voorgedragen ( Danny de Vries uit Rotterdam) dus spannend spannend.

  Liefs

  Walther

  Geliked door 1 persoon

 2. Prachtige foto’s Els en mooie Brugge-promotion. Ik heb al heel wat Belgische plaatsen gezien, zoals Roeselare, Rumbeke, Middelkerke, Hamme-Merchtem, Grimbergen, maar moet tot mijn schande bekennen nog nooit in Brugge te zijn geweest. Na corona dan maar.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s