Corona, iedere dag een foto, Maalbeek avondlicht

3 gedachten over “Corona, iedere dag een foto, Maalbeek avondlicht

 1. Blij je weer in actie te weten. ik vreesde een dipje.
  Tip: de velden staan nog kaal… Loop even het paadje in tegenover Brusselsesteenweg 123; verrassende uitzichten in alle richtingen (zeker met dit mooie heldere weer).
  Volhouden!

  Like

  1. Nee geen dip (ik heb wel de foto’s gemaakt), maar even geen zin om iets te zoeken. Ik vond/vind dat boek van Finkers wel een mooi alternatief, ik moet altijd erg lachen om zijn humor. Ik ga me nu weer verdiepen in mijn oude liefde in de fotografie/schilderkunst , stillevens. Ben weer boeken aan het zoeken/bekjken en fotografen/schilders die zich daarmee bezig hielden/houden en inspiratie opdoen. Je kan al foto’s daaromtrent zien op https://500px.com/elshattink/galleries/still_life . Fijn weekend en ik sta altijd open voor tips!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s