Corona

Van de nood een deugd maken…

Tijdens mijn wandeling vandaag besloot ik om iedere dag een foto te maken gedurende deze Corona periode. Twee vliegen in een klap, iedere dag een foto en een ‘regelmaat’ in de misschien komende saaie periode, mocht er een lockdown komen.

Afgelopen zondag was ik in de Plantentuin Meise, gelukkig al vroeg, dan is de kans dat het niet zo druk is, groot en als je geluk hebt kan je hertjes zien. En…ik had geluk. Zelfs veel geluk, zag een hertje.

s ‘Avonds vernam ik dat de Plantentuin voorlopig tot 3 april gesloten wordt.

Vandaag, geen Plantentuin dus, hier in de buurt gaan wandelen, vlakbij de Tommenmolen hier in Grimbergen de natuur foto genomen. Op weg naar huis weer in de bewoonde wereld, zag ik bij de verfwinkel mensen braaf in de rij staan en…op afstand!

3 gedachten over “Corona

  1. Bonne idée, Els ! Félicitations pour la biche (?chevreuil) bien beau ! La chance fait partie du talent ! Dommage pour la fermeture de Meise…mais j’imagine que tu as bien d’autres idées…je les attends…Merci pour l’initiative !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s