Rood…

Tijdens een multimediale voorstelling getiteld ‘Randschilderingen’  in de Abdijkerk van Grimbergen met zang, strijkorkest, dans, orgel, piano, percussie en video onder leiding van Stijn Kolacny vroeg de belichting in de kerk om vastlegging.

Ik had zo meteen mijn ‘iedere week foto’, de foto die ik daarvoor moet kiezen, is de foto met ‘rood’, dat is een thema dat ik al meer gebruik…

Bijgevoegde andere foto’s zijn om een indruk te geven van de verschillende kleuren bij de belichtingen.

 

3 gedachten over “Rood…

  1. Het grappige van de rode en de blauwe koepel is dat je in deze afbeeldingen twee perspectieven kunt zien. De koepel die normaal het bovenste van de toren is en de koepel die lijkt of deze van beneden is opgeplakt zodat deze bij een regenbui helemaal vol loopt.

    Like

  2. Wat een andere sfeer geeft kleur. Het rode licht voelt voor mij hier ‘zwaar’ terwijl de blauwe belichting bijna ‘hemels’ aan doet. Maar gezien jouw thema pas deze rode in dit geval beter.

    Like

  3. Moi aussi, je préfère la couleur bleue pour la coupole qui rappelle le ciel, Els, c’est bien beau ! Maintenant pour le thème rouge, la couleur rouge convient bien-sûr mieux…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s