Rood 2

Red and...StatueAfgelopen vrijdag in Leuven, op weg naar het Provinciehuis waar wij – de Kunstkring Strombeek – een rondleiding zouden krijgen, zag ik dit beeld in een gevel. Waahw!

Ik ben thuis op zoek gegaan naar de maker van dit beeld, zelf denk ik José Vermeersch, maar kon via Google geen aanwijzingen vinden. Op Facebook heb ik de foto ook geplaatst met de vraag of iemand wist wie het beeld vervaardigd heeft. Tot nu toe geen reacties…

Deze foto heeft ook ‘rood in zich’, dus… kan hij bij ‘Iedere week een Foto’. Rood is voorlopig het thema. Volgende week begin ik  aan het project voor de Fotoclub G4, deze keer loop het project van 26 maart tot 30 april. Bespreking 10 mei!

Ik weet nog niet of ik doorga met Rood of een ander onderwerp kies, wordt vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s